Team CZ 333

Chod závodu je závislý na každém článku řetězce, a to jak technologickém, tak hlavně personálním. Zde Vám představíme jejich klíčové články (zleva):

Ing. Pavel Doležal - manažer jakosti
Ing. Jan Neuwirt - technolog
Zdeněk Plecitý - vedoucí závodu porážky hovězího masa v Kostelci
Miroslav Horálek - vedoucí výroby

 CZ333_BW

Aktuality

Vaření s námi je radost

Pro všechny, kteří mají rádi klasické české chutě a kvalitní maso, ale nechtějí ztrácet čas v kuchyni, jsme připravili novou řadu Snadné vaření.

více

Tatarák tradičně i netradičně

Oblíbená pochoutka milovníků masa. Ideálním kouskem pro tatarský biftek je špička ze svíčkové.

více

Pro potěchu oka

Zde není nutný komentář, toto ocení všichni milovníci dobrého jídla!

více

Údaje podle §7 zákona o obchodních korporacích jsou dostupné na elektronické adrese www.kosteleckeuzeniny.cz.